304 keer bekeken

In het Clubs Nieuws!

 • maandag 21 november 2011 @ 23:51
  #1

  11-11-11


  12 Dagen per eeuw heb je een mooi getal. 02-02-02 of zoals dit jaar 11-11-11.
  Veel mensen worden geïnspireerd om iets speciaals te doen op. Trouwen bijvoorbeeld. Altijd makkelijk te onthouden en wie weet brengt deze magische datum wel extra geluk.


  Voor auteurs of filmindustrie een mooie datum voor het maken van horrorverhalen. Het “magische getal” wordt gebruikt om ons te lekker te laten griezelen en de stuipen op het lijf te jagen, want niemand weet wat die dag werkelijk gaat brengen.
  Intussen kunnen we stellen dat we het overleefd hebben.


  In het zuiden breekt het carnaval uit op 11-11. De prinsen voor het komende seizoen worden bekend gemaakt. Dit jaar werden er speciale registers opgengetrokken om het feest extra bij te lichten.


  Ook de spirituele wereld heeft zijn eigen betekenis voor deze dag. Na de volle maan (in de nacht op 10-11-11) gaan we de nieuwe dimensie in. Op 11-11-11 om 11:11 gaan de energetische poorten open en dan gaan we collectief de ECHTE ware transformatie in.


  In Egypte (Caïro) was er ook heel wat te doen rondom deze dag. De cijfers riepen heel wat spiritualiteit op. De Giza-pyramide werd daarom gesloten om te voorkomen dat er spirituele bijeenkomsten in het wereldwonder zouden worden gehouden.


  Naast mysteries en enge verhalen roept de datum ook veel liefde op. Er zijn organisaties die opgeroepen hebben tot wereldvrede en geluk voor iedereen.


  Op 11-11-11 is er ook een Club opgericht met diezelfde naam. Hier kan iedereen zijn ervaring, leuke of minder leuke verhaal of foto’s kwijt.
  Het welkomsbericht op de clubspreekt voor zich: Wat is er allemaal op deze dag opgericht (deze club dus), gevierd, overhandigd, uitgereikt, herdacht, gespeeld, geboekt, besproken, gerapt, beantwoord, onderzocht, gezegd, uitgezonden, herhaald, gedaan, gekaapt, gezien, aangevraagd? Wie zijn er geboren, gestorven, getrouwd, 11 geworden, gehuldigd, gevonden, bewonderd, teleurgesteld? 


  De Club 11-11-1195.gif  bron http://www.clubsnieuws.nl/11-11-11

  Zekerheid is de vijand van verandering - Salvador Minuchin handtekeningafbeelding